Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ

Αποτελεί για εμένα πολύ μεγάλη τιμή

η εκ νέου συμπερίληψη μου στο ψηφοδέλτιο της

Νέας Δημοκρατίας στο νομό Πρεβέζης

για τις εθνικές εκλογές του 2023!

 

Εθνικές εκλογές που πιστεύω ακράδαντα πως είναι σημαντικότερες από αυτές του 2019. Γιατί, αν το 2019 το διακύβευμα των εκλογών ήταν η αλλαγή πορείας για την χώρα μας, το σημερινό είναι η συνέχεια, η συνέπεια και η σταθερότητα. Να μην απωλέσουμε όσα με κόπο και επιμονή καταφέραμε την τελευταία τετραετία. Προσωπικά, σε μια μάχη τέτοιου βεληνεκούς με εθνικό διακύβευμα, δε θα μπορούσα να λείψω.

 

Δηλώνω Παρών! Παρών για να υπερασπιστώ τις κοινές μας ιδέες,

αξίες και ιδανικά. Παρών για να μπορέσουμε μαζί να σμιλεύσουμε

μια καλύτερη Ελλάδα τόσο για εμάς

αλλά κυρίως για τις γενιές που θα έρθουν.

 

Τις γενιές των παιδιών μας!

 

Αγαπητοί συμπολίτες μου,

 

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την πρώτη υποψηφιότητα που έθεσα στις βουλευτικές εκλογές του 2019. Όπως τότε, δήλωσα με συνείδηση τη βούλησή μου και επέλεξα την ενεργό μου δράση στα κοινά του τόπου μας, έτσι και σήμερα, με την εμπειρία των χρόνων που πέρασαν, με συνεχή δουλειά, μεγαλύτερη ωριμότητα και βαθειά επίγνωση του ρόλου που υπηρετώ, αισθάνομαι περισσότερο έτοιμος από ποτέ να εκπροσωπήσω με πίστη και όραμα το νομό μας στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια με πολλές δοκιμασίες και προκλήσεις για όλους τους Έλληνες πολίτες. Αυτά τα χρόνια, με σύμμαχο τη σταθερή και σθεναρή κυβερνητική πολιτική, καταφέραμε και βγήκαμε νικητές, σχεδόν αλώβητοι, με την πεποίθηση ότι μπορούμε να πορευτούμε ακόμα πιο δυναμικά τα χρόνια που έρχονται. Με ασφάλεια, εμπιστοσύνη και πίστη στις δυνάμεις μας.

 

Πιστός κι εγώ στις αξίες και στο όραμά μου, στο όραμα για έναν νομό που θα ευημερεί, αξιοποιώντας τις αναπτυξιακές δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του, με σεβασμό στους κατοίκους του και στην πολιτισμική του ταυτότητα, ζητώ τη στήριξή σας, ώστε να πορευτούμε μαζί στον δρόμο αυτό και απρόσκοπτα να υπηρετήσω τα συμφέροντα του τόπου μας.

 

Στις 21 Μαΐου, ψηφίζουμε όλοι για μία κυβέρνηση δυνατή, για μια Ελλάδα αυτοδύναμη, με σταθερή και ξεκάθαρη πολιτική κατεύθυνση!

 

Στις 21 Μαΐου, ψηφίζουμε όλοι για το νομό μας. Για την Πρέβεζα

που θέλουμε. Γιατί αξίζει να δουλέψουμε για την Πρέβεζα!

 

Γιατί η Πρέβεζα αξίζει!