ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 21 Νοεμβρίου του 1980. Έζησα και μεγάλωσα στην Πάργα όπου μαθήτευσα στο δημοτικό σχολείο και το Δέσκειο Γυμνάσιο ενώ τα χρόνια του Λυκείου βρέθηκα στην Αθήνα όπου αποφοίτησα από το Tρίτο Λύκειο Γαλατσίου.

 

Σπούδασα στην Αγγλία οπού τo 2002 πήρα το πτυχίο του Μηχανικού Υπολογιστών και Επικοινωνιών (Computer & Communication Engineering)από το Liverpool John Moore’s Universityενώ στο ίδιο πανεπιστήμιο, έκανα μεταπτυχιακό με αντικείμενο ταΜικροηλεκτρονικά (Microelectronics Design & Manufacture)και έρευνα στην Κβαντική Επεξεργασία Δεδομένων (Quantum Information Processing). Κατά την διάρκεια των σπουδών μου, έχω εργαστεί ως freelancer αλλά και μέσω του πανεπιστημίου για εταιρείες όπως η Vauxhall UK, Royal Mail, Sky UK, Codemasters, Sports Interactiveκαι άλλες.

 

Αφού τελείωσα τις σπουδές, εργάστηκα το 2004 ωςσύμβουλος στρατηγικής σε ναυτιλιακή εταιρεία.Το 2006 ίδρυσα στην Πρέβεζα το φροντιστήριο ξένων γλωσσών και υπολογιστών «Ευρωγνώση». Το 2008 ανέλαβα την διοίκηση του ξενοδοχείου «Lichnos Beach» ως διευθύνων σύμβουλος της Αφοί Κυριάκη Α.Ε., το οποίο ύστερα από 2 ανακαινίσεις (2011, 2015) είναι το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νομού Πρεβέζης. Το 2008 ανέλαβα καθήκοντα αντιπροέδρου στον αγροτικό συνεταιρισμό Πάργας. Από τον Ιανουάριο του 2013 είμαι εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. στην Τράπεζα Ηπείρου όντας το πρώτο και μοναδικό μέλος του Δ.Σ. στην ιστορία της τράπεζας, χωρίς καταγωγή ή τόπο διαμονής τα Ιωάννινα.

 

Η ενασχόληση μου με την πολιτική άρχισε ουσιαστικά λίγο καιρό μετά την εκλογή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Γράφτηκα στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ. τον Απρίλιο του ‘97 ενώ υπήρξα μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηνωμένου Βασιλείου κατά τα φοιτητικά μου χρόνια. Εκλέχτηκα μέλος του τοπικού συμβουλίου Νέας Δημοκρατίας Πάργας τον Μάιο του 2006 και λίγες μέρες μετά μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας αλλά και μέλος ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. Πρέβεζας. Έχω διατελέσει υπεύθυνος νομού για τη Νέα Δημοκρατία στις Εθνικές εκλογές του 2007 και του 2009, καθώς και στις ευρωεκλογές του 2009. Παράλληλα ήμουν συνεργάτης της γραμματείας πολιτικού σχεδιασμού από το 2007 έως το 2009. Από τον Μάιο του 2011 έως τον Μάιο του 2012 ήμουν μέλος της Κεντρικής επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Το 2016 οι σύνεδροι του 10ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν στην 48ηθέση των μελών της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Το 2010 παντρεύτηκα με την Ευαγγελία Νάστου και από το 2011 έγινα πατέρας ενός καταπληκτικού αγοριού. Μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά και λίγα Ιταλικά ενώ στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που διαθέτω μου αρέσει να παρακολουθώ ποδόσφαιρο, να διαβάζω για θέματα τεχνολογίας και να παίζω κιθάρα. Προσπαθώ να διαβάζω βιβλία και να πηγαίνω ταξίδια σε κάθε ευκαιρία που μου δίνεται, γιατί πιστεύω ότι τα ταξίδια και τα βιβλία είναι τα μόνα πράγματα που μπορείς να αγοράσεις και να σε κάνουν πλουσιότερο.