Ευρωεκλογές 09ης Ιουνίου 2024 – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ευρωεκλογές 09ης Ιουνίου 2024 – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πριν από σχεδόν μισό αιώνα, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας, έβαζε την υπογραφή του για τη νέα σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας. 

Σχεδόν μισό αιώνα αργότερα, η Ελλάδα συνεχίζει να είναι ένα υπερήφανο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μιας Ένωσης η οποία μέσα από τις δυσκολίες που βίωσε σε θεσμικό και οικονομικό επίπεδο κατά την προηγούμενη δεκαετία, κατάφερε να βγει πιο ισχυρή, πιο σταθερή. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια των δεκαετιών που πέρασαν, η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων έχει στηρίξει την Ελλάδα τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε αναπτυξιακό επίπεδο. Προγράμματα τα οποία τρέχουν καθημερινά (ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, NextGenerationEU, κ.ά.) και στηρίζουν το κράτος, τον πολίτη, και την επιχειρηματικότητα. 

Η Ελλάδα, όπως και η ίδια η Ένωση, κατάφερε μέσα από τις δυσκολίες της προηγούμενης δεκαετίας να βγει πιο ισχυρή. Από χώρα «με το ένα πόδι» εκτός Ένωσης το 2015, έχουμε καταφέρει πλέον, όχι μόνο να διαφυλάξουμε τη θέση μας εντός της Ένωσης, αλλά να είμαστε πλέον πρωταγωνιστές τόσο εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μέσω των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όσο και εκτός αυτού μέσω των πρωτοβουλιών του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, και της ισχυρής Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Η Ελλάδα πλέον από μέρος υποσυστήματος στον γεωπολιτικό χάρτη, έχει καταφέρει ως κράτος από το 2019 μέχρι σήμερα να είναι γεωπολιτικός δρώντας και παράγοντας ανακατανομής της ισχύος. 

Για το λόγο αυτό, την Κυριακή 9 Ιουνίου προσερχόμαστε στις κάλπες.

Ψηφίζουμε για το μέλλον μας, το μέλλον της χώρας, το μέλλον των παιδιών μας. 

Στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, για να γίνουμε η Ελλάδα που θέλουμε, η Ελλάδα που αξίζουμε. Η Ελλάδα που μέρα με τη μέρα έρχεται σταθερά, πιο κοντά, πιο δυναμικά στην Ευρώπη

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.