Στο κάλεσμα αυτό της ιστορίας δηλώνω παρόν!

Στο κάλεσμα αυτό της ιστορίας δηλώνω παρόν!

Όλοι μας τα τελευταία χρόνια ζούμε μια έντονη κρίση. Μια κρίση η οποία ξεκίνησε ως κρίση δανεισμού, μετατράπηκε σε οικονομική κρίση ενώ στην συνέχεια μετεξελίχθηκε δυστυχώς σε κοινωνική κρίση. Χειρότερη όμως από την κοινωνική κρίση αυτή καθαυτή είναι η κρίση θεσμών και αξιών που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία 4 χρόνια.
Η κυβέρνηση του Σύριζα αφού πρώτα εκμαίευσε την ψήφο του Ελληνικού λαού χρησιμοποιώντας τακτικές ενός ανήθικου πολιτικού ρεσάλτου, επιδόθηκε στην συνέχεια σε μια άνευ προηγουμένου ανελέητη λαφυραγωγία της πατρίδας και του λαού
Απέναντι σε αυτές τις λογικές της παρακμής και του διχασμού, η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης οραματίζεται μια καλύτερη Ελλάδα για όλους τους Έλληνες. Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, έκρηξη των επενδύσεων, περισσότερες και πιο καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας. Μια Ελλάδα με ασφάλεια αλλά κυρίως με ελπίδα και προοπτική για τους νέους ανθρώπους. 
Στο κάλεσμα αυτό της ιστορίας δηλώνω παρόν!
Τούτη την ώρα δεν περισσεύει κανείς από τον αγώνα για την ίδια μας την ύπαρξη, την υπόσταση μας, τις αξίες μας, την δημοκρατία μας που βάλετε , την αξιοπρέπεια μας. Γιατί οι ιδέες συνοδεύονται από αξίες , και οι αξίες από θεσμούς. 
Στο κάλεσμα αυτό της ιστορίας η γενιά μου δεν μπορεί ν ‘απέχει!
Ανήκω σε μια γενιά που πληρώνει μια κρίση την οποία δεν δημιούργησε και για την οποία δεν φταίει. Παρ ’όλα αυτά στις πλάτες της δικής μας γενιάς πέφτει το ασύμμετρο βάρος να προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε την χώρα και να την βγάλουμε από την συνεχιζόμενη κρίση
Διεκδικώ την ψήφο της γενιάς μου!
Διεκδικώ το δικαίωμα της γενιάς μου να παλέψει για την επαναδόμηση της πατρίδας!
Διεκδικώ το δικαίωμα να προσπαθήσω για μια καλύτερη Ελλάδα!
Σπύρος Κυριάκης
Υποψήφιος βουλευτής Ν. Πρεβέζης

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.