Επίσκεψη στα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας – Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

Επίσκεψη στα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας – Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

Στο πλαίσιο συναντήσεων, από κοινού με τον δήμαρχο Πρεβέζης κ. Νικος Γεωργακος , μεταβηκαμε σε δυο από τα κομβικότερα και πλέον δραστήρια Υπουργεία της χώρας, και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Στην πρώτη συνάντηση της ημέρας, είχαμε την ευκαιρία, να συνομιλήσουμε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια, τόσο για κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την εθνική άμυνα της χώρας, όσο και για ζητήματα του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου του που αφορούν το Δήμο Πρεβέζης.

Στη συνέχεια, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, συζητήσαμε τόσο για τις δράσεις που έχουν ήδη λάβει χώρα στο Δημο Πρεβεζας και αφορουν σε καίρια ζητήματα αθλητισμού. Θέτοντας σαν βάση την σπουδαιότητα του αθλητισμού για το κοινωνικό σύνολο, μελετήσαμε επίσης πιθανές δράσεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν ουσιαστικά την καθημερινότητα των πολιτών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά αμφότερους τους Υπουργούς για τη συνεργασία και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά στα προβλήματα των πολιτών δίνοντας λύσεις

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.