Άμεση αντιμετώπιση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης στη Διεύθυνση Δασών Πρέβεζας

Άμεση αντιμετώπιση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης στη Διεύθυνση Δασών Πρέβεζας

Σε απάντηση της σχετικής Αναφοράς που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από τον Βουλευτή του νομού κ. Σπυρίδωνα Κυριάκη, γνωστοποιείται ότι το αρμόδιο Υπουργείο και η Κυβέρνηση, έχοντας απόλυτη επίγνωση της αναγκαιότητας ενίσχυσης των Δασικών Υπηρεσιών όλης της Χώρας, δρομολόγησε, μετά από σχεδόν 20 χρόνια, διαδικασίες πρόσληψης τακτικού αλλά και εποχικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στη Διεύθυνση Δασών Πρέβεζας, από τους επιτυχόντες του Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022 προβλέπεται να καλυφθούν τρεις (3) θέσεις ΠΕ Γεωτεχνικών/Δασολόγων, ενώ στο πλαίσιο του Ετήσιου Προγραμματισμού Προσλήψεων έτους 2024 μία (1) θέση ΔΕ Δασοφυλάκων.   

Ο κ. Κυριάκης σε δήλωσή του ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη για την άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος, λίγες μόλις ημέρες μετά τη συνάντησή τους στο υπουργείο και συνεχίζει αναφέροντας: ‘’είναι δεδομένη η θέση και η στάση μου ως αρωγός και συμπαραστάτης στην ενίσχυση υποστελεχομένων Δημόσιων Υπηρεσιών του νομού μας, όπως αυτή της Διεύθυνσης Δασών η οποία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της οικολογικής πολιτικής της Κυβέρνησης και δεσμεύομαι για τη συνέχιση των ενεργειών”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.