Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου ορόσημο για την σύγχρονη ιστορία της χώρας μας

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου ορόσημο για την σύγχρονη ιστορία της χώρας μας

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου αποτελούν ορόσημο για την σύγχρονη ιστορία της χώρας μας. Εκλογές οι οποίες θα καθορίσουν το μέλλον και τις τύχες της Ελλάδας όχι μόνο για την επόμενη τετραετία αλλά και για τα επόμενα χρόνια συνολικά.

Η χώρα μας σε ένα ασταθές παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον χρειάζεται σταθερότητα!

Σταθερότητα για να αφήσουμε για πάντα πίσω μας τα χρόνια της κρίσης και να μπορούμε να κοιτάξουμε το παρόν και το μέλλον με αισιοδοξία.Σταθερότητα για να μπορέσει η γενιά των γονιών μας να έχει καλύτερες συντάξεις! Σταθερότητα έτσι ώστε η δική μας η γενιά να αποκτήσει οικονομική ευρωστία με καλύτερες και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας αλλά κυρίως Σταθερότητα έτσι ώστε τα νέα παιδιά να μπορούν να ζήσουν να δημιουργήσουν και να μεγαλουργήσουν στην Ελλάδα.

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, η μόνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που μπορεί να εγγυηθεί αυτή την σταθερότητα είναι η Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Αποδεδειγμένα την τελευταία τετραετία κατάφερε όχι μόνο να ξεπεράσει τις πολλές, αλλεπάλληλες και εξωγενείς κρίσεις που παρουσιάστηκαν αλλά ταυτόχρονα έκανε πράξη το σύνολο των προεκλογικών της δεσμεύσεων.

Για τον λόγο αυτό οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να προσέλθουμε στην κάλπη και να δώσουμε μια ισχυρή εντολή εκπροσώπησης στην Νέα Δημοκρατία! Να ψηφίσουμε για μια αυτοδύναμη Ελλάδα για μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία.

Να δώσουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ψήφο εμπιστοσύνης που χρειάζεται για να μπορέσει να φέρει σε πέρας τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται στην υγεία,στην δημόσια διοίκηση και στην παιδεία.

Στις 25 Ιουνίου δεν υπάρχει εφησυχασμός.

Πηγαίνουμε εμφατικά στις κάλπες για να εγγυηθούμε το μέλλον,την συνέχεια ,την συνέπεια και την σταθερότητα της χώρας

Σταθερά- Τολμηρά-Μπροστά

Με την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σπύρος Κυριάκης

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.